Курячі грудки "по-французьки"

Другі страви

 
Куриные грудки "по-французски"


Курячі грудки "по-французьки"

Інгредієнти:

куряче філе - 500 г
сир - 100 г
сметана - 4 ст. ложки
майонез - 4 ст. ложки
печериці - 200 г
ріпчаста цибуля - 1 шт.
Вершки - 100 г
сіль, перець - за смаком
вершкове масло - для смаження

Приготування:

Рецепт приготування курячих грудок по-французьки простий: розріжте грудки уздовж, відбийте, посоліть, поперчіть, залийте вершками і поставте в холодне місце.

Наріжте шампіньйони і обсмажте з цибулею на вершковому маслі.

Покладіть грудки на невелике деко, поверх покладіть гриби з цибулею і залийте сумішшю сметани з майонезом.

Посипте все тертим сиром і запікайте в духовці, розігрітій до 180 ° С, протягом 20-25 хвилин.