Креветки з вершково-часниковому соусі

Рецепти закусок

 


Креветки з вершково-часниковому соусі

Інгредієнти :

- 500 грам очищених креветок
- 50 грам вершкового масла
- 250 мл. вершків
- сік одного невеликого лимона
- 50 мл. білого вина
- 6-7 часточок часнику
- петрушка

Приготування:

1. На сковороді розпустити вершкове масло, додати нарізаний пластинами часник і лимонний сік. Як тільки часник зарум'яниться, додати вершки і вино, перемішати і довести до кипіння.

2. Додати креветки і тушкувати близько 10 хвилин, потім дістати креветки і залишити соус нудитися на повільному вогні, поки кількість соусу не скоротили вдвічі.
Вимкнути вогонь.

3. Знову опустити креветки в сковороду, посипати дрібно нарізаною зеленню.