Коктейль Чорничний Мохіто

Напої. Рецепти напоїв

 


25 травня 1930 вважається днем ??народження Мохіто. Подібний коктейль пили моряки в XVI в., Вони змішували неочищений продукт перегонки цукрового очерету з цукром і м'ятою, а цитруси додавали в якості профілактики від цинги. Хлібороби також не відмовляли собі в задоволенні поласувати аналогічним коктейлем. Вони змішували тростинний сік з м'ятою, що було відмінним освіжаючим напоєм.

Необхідні штучки: хайбол, Мадлер, коктейльна ложка, трубочки

Необхідні інгредієнти:
* Білий ром 50 мл
* Цукровий сироп 15 мл
* Содова 100 мл
* Лайм 30 г
* Чорниця 15 г
* М'ята 5 г
* Лід подрібнений 250 г

Як приготувати:
1) Кладемо в хайбол: 10 листя м'яти, 3 часточки лайма і лохину 10 ягідок
2) Наливаємо цукровий сироп 15 мл
3) Тиснемо Мадлера
4) Наповнюємо хайбол подрібненим льодом доверху
5) Наливаємо білий ром 50 мл і содову доверху
6) Акуратно розмішуємо коктейльної ложкою
7) досипати трохи подрібненого льоду
8) Прикрашаємо гілочкою м'яти і ягодами чорниці


© 2015-2022  rec.pp.ua