Коктейль Чорничний Мохіто Напої. Рецепти напоїв 25 травня 1930 вважається днем ??народження Мохіто. Подібний коктейль пили моряки в XVI в., Вони змішували неочищений продукт перегонки цукрового очерету з цукром і м'ятою, а цитруси додавали в якості профілактики від цинги. Хлібороби також не відмовляли собі в задоволенні поласувати аналогічним коктейлем. Вони змішували тростинний сік з м'ятою, що було відмінним освіжаючим напоєм. Необхідні штучки: хайбол, Мадлер, коктейльна ложка, трубочки Необхідні інгредієнти: * Білий ром 50 мл * Цукровий сироп 15 мл * Содова 100 мл * Лайм 30 г * Чорниця 15 г * М'ята 5 г * Лід подрібнений 250 г Як приготувати: 1) Кладемо в хайбол: 10 листя м'яти, 3 часточки лайма і лохину 10 ягідок 2) Наливаємо цукровий сироп 15 мл 3) Тиснемо Мадлера 4) Наповнюємо хайбол подрібненим льодом доверху 5) Наливаємо білий ром 50 мл і содову доверху 6) Акуратно розмішуємо коктейльної ложкою 7) досипати трохи подрібненого льоду 8) Прикрашаємо гілочкою м'яти і ягодами чорниці |
Категорії
Найсмачніші рецепти