Данські апельсинові слойки

Кондитерські вироби та випічка, Десерти. Рецепти десертів

 


Данські апельсинові слойки

Інгредієнти:
1 великий апельсин
1/2 склянки цукру
1/2 чайної ложки кориці
Листкове тісто

Приготування:
Нагрійте духовку до 200 градусів. Деко застелити папером для випічки.
Натріть цедру апельсина і змішайте її з цукром і корицею.
Тонко розкачайте тісто завтовшки в 2-3 мм в довгий прямокутник. Нанесіть апельсиновий цукор по всій поверхні.
Гострим ножем розріжте тісто на тонкі довгі смужки і кожну скрутіть по формі готових слоек (див. малюнок).
Повторіть з усім тестом. Готові слойки зверху посипте цукром, що залишився. Перед випічкою поставте слойки в холодильник хвилин на 20, а потім відправте в духовку на 14-18 хвилин до золотисто-коричневої скоринки (цукор повинен злегка карамелізований).


© 2015-2022  rec.pp.ua