- Спрайт - 1 банка.
- Листкове тісто - 800 г.
- Яблука - 2 шт.
- Цукор - 200 р.
- Вершкове масло - 300 г.
- Ванілін - 1 пакетик.
- Кориця - 1 ч.л.
Данські апельсинові слойки Кондитерські вироби та випічка, Десерти. Рецепти десертів Данські апельсинові слойки Інгредієнти: 1 великий апельсин 1/2 склянки цукру 1/2 чайної ложки кориці Листкове тісто Приготування: Нагрійте духовку до 200 градусів. Деко застелити папером для випічки. Натріть цедру апельсина і змішайте її з цукром і корицею. Тонко розкачайте тісто завтовшки в 2-3 мм в довгий прямокутник. Нанесіть апельсиновий цукор по всій поверхні. Гострим ножем розріжте тісто на тонкі довгі смужки і кожну скрутіть по формі готових слоек (див. малюнок). Повторіть з усім тестом. Готові слойки зверху посипте цукром, що залишився. Перед випічкою поставте слойки в холодильник хвилин на 20, а потім відправте в духовку на 14-18 хвилин до золотисто-коричневої скоринки (цукор повинен злегка карамелізований). |
Категорії
Найсмачніші рецепти