Цвітна капуста маринована

Консервування

 


Інгредієнти:
Кольоровий капустаУкропЛавровий лістПерец горошекЧеснок по желаніюОгурциМорковкаХрен
Маринад на 1 л води. 2ст. л. солі100 р. соняшникової олії 200 гр цукру, 100 гр оцту.



Цвітну капусту покласти в каструлю з кип'яченою водою і закрити кришку, пропарити хвилини 2-3.
У банку укласти кріп, лавровий лист, перець, часник за бажанням, хрін, капусту, огірки, моркву.

Маринад на 1 л води.
У киплячу воду, додати 2ст. л. солі, 100 г. соняшникової олії (нерафінована) 200 гр цукру, 100 гр оцту.
Залити банки з овочами маринадом і поставити в каструлю з водою, і стерилізувати 5 хвилин.
А потім закочувати. Перевернути догори дном і укутати до охолодження.



Приємного апетиту!


© 2015-2022  rec.pp.ua