- Цвітна капуста - 1 шт.
- М'яса (телятина) - 300 г.
- Цибуля - 1 шт.
- Яйця - 1 шт.
- Майонез - 150 р.
- Зелень
- Сіль, перець - за смаком.
Цвітна капуста маринована Консервування Інгредієнти: Кольоровий капустаУкропЛавровий лістПерец горошекЧеснок по желаніюОгурциМорковкаХрен Маринад на 1 л води. 2ст. л. солі100 р. соняшникової олії 200 гр цукру, 100 гр оцту. Цвітну капусту покласти в каструлю з кип'яченою водою і закрити кришку, пропарити хвилини 2-3. У банку укласти кріп, лавровий лист, перець, часник за бажанням, хрін, капусту, огірки, моркву. Маринад на 1 л води. У киплячу воду, додати 2ст. л. солі, 100 г. соняшникової олії (нерафінована) 200 гр цукру, 100 гр оцту. Залити банки з овочами маринадом і поставити в каструлю з водою, і стерилізувати 5 хвилин. А потім закочувати. Перевернути догори дном і укутати до охолодження. Приємного апетиту! |
Категорії
Найсмачніші рецепти