Австрійський штрудель з вишнями

Кондитерські вироби та випічка, Десерти. Рецепти десертів

 


Австрійський штрудель з вишнями

Інгредієнти:

для тіста:
200 г борошна ,
200 г сиру,
4 яєчні жовтки,
80 г цукру,
1 / 4 ч.л.
Солі.

Для начинки:
200 г вишень,
3-4 яблука,
120 г цукру,
40 г коньяку,
вершкове масло для смаження,
кориця за смаком.

Приготування:

1. Для тіста з'єднати всі інгредієнти, ретельно перемішати і поставити в холодильник на 2 години. З вишень вийняти кісточки і залишити трохи постояти, щоб вони пустили сік.
2. Яблука очистити від шкірки і серцевини, нарізати кубиками і злегка обсмажити на сковорідці, додавши корицю і коньяк. Потім з'єднати з вишнями і додати цукор.
3. Тісто розкачати на пергаментним папері тонким шаром, після чого викласти на нього начинку і розрівняти її. Тісто разом з начинкою згорнути рулетом і поставити в нагріту до 180 градусів духовку.
4. Випікати 35 хвилин, після чого дати штрудель остигнути.