Сирний пиріг з абрикосами

Кондитерські вироби та випічка

 

Інгредієнти: для рецепта :

  • Для тіста:
  • Борошно-120г.
  • Яйця - 1 шт.
  • Цукор - 50 гр.
  • Масло вершкове - 50 гр.
  • Для крему:
  • Сир (пастоподібний) - 200 гр.
  • Яйця - 1 шт.
  • Сметана - 1,5 ст. ложки.
  • Цукор - 1,5 ст. ложки.
  • Крохмаль кукурудзяний - 1 ст. ложка.
  • Ванільний цукор - 1 ч.л.
  • Абрикоси консервовані або свіжі - 7 шт.

Спосіб приготування рецепту

  • Крок 1 Збити масло з цукром до біла, додати яйце і знову збити.
  • Крок 2 Додати просіяне борошно і швидко замісити тісто. Загорнути тісто в плівку і покласти в холодильник на 1 годину.
  • Крок 3 Тепер починаємо готувати крем. Сир протерти через сито, змішати міксером на низькій швидкості з цукром, ванільним цукром, яйцем, сметаною і крохмалем.
  • Крок 4 Духовку нагріти до 180-200 градусів, роз'ємну форму змастити вершковим маслом.
  • Крок 5 Тісто розкачати, перекласти у форму, сформувати бортик, зверху викласти крем і абрикоси.
  • Крок 6 Випікати смачний пиріг хвилин 30-40.
  • Крок 7 Пиріг остудити в вимкненій духовці.

Приємного апетиту!