Сирний пиріг з абрикосами
Кондитерські вироби та випічка
Інгредієнти: для рецепта : - Для тіста:
- Борошно-120г.
- Яйця - 1 шт.
- Цукор - 50 гр.
- Масло вершкове - 50 гр.
- Для крему:
- Сир (пастоподібний) - 200 гр.
- Яйця - 1 шт.
- Сметана - 1,5 ст. ложки.
- Цукор - 1,5 ст. ложки.
- Крохмаль кукурудзяний - 1 ст. ложка.
- Ванільний цукор - 1 ч.л.
- Абрикоси консервовані або свіжі - 7 шт.
Спосіб приготування рецепту - Крок 1 Збити масло з цукром до біла, додати яйце і знову збити.
- Крок 2 Додати просіяне борошно і швидко замісити тісто. Загорнути тісто в плівку і покласти в холодильник на 1 годину.
- Крок 3 Тепер починаємо готувати крем. Сир протерти через сито, змішати міксером на низькій швидкості з цукром, ванільним цукром, яйцем, сметаною і крохмалем.
- Крок 4 Духовку нагріти до 180-200 градусів, роз'ємну форму змастити вершковим маслом.
- Крок 5 Тісто розкачати, перекласти у форму, сформувати бортик, зверху викласти крем і абрикоси.
- Крок 6 Випікати смачний пиріг хвилин 30-40.
- Крок 7 Пиріг остудити в вимкненій духовці.
Приємного апетиту!
|