Торт з рисовою начинкою

Кондитерські вироби та випічка

 

Інгредієнти: для рецепта :

  • Масло вершкове - 50 г.
  • Цукор (для тіста) - 2 ст.л.
  • Яйця - 1 шт.
  • Борошно пшеничне - 100 р.
  • Мигдаль рубана (для тіста) - 100 г.
  • Лимон - 1 шт.
  • Абрикоси і ананаси консервовані - 150 г.
  • Желатин - 16 р.
  • Молоко - 350 мл.
  • Рис - 5 ст.л.
  • Ванільний цукор - 1 пакетик.
  • Вершки збиті - 300 мл.
  • Сік ананасовий - 100 мл.
  • Сік апельсиновий - 250 мл.
  • Цукор (для крему) - 2 ст.л.
  • Желе для заливки торта - 1 упаковка.
  • Ківі і ананас для оформлення - по 50 р.

Спосіб приготування рецепту

  • Крок 1 Яйце розтерти з цукром, додати масло, мигдаль, борошно, замісити тісто, покласти в холодильник.
  • Крок 2 Дно форми застелити папером, викласти розкачане тісто і випікати 15-20 хвилин при t 180 ° С, остудити.
  • Крок 3 Цедру з лимона натерти на тертці, з м'якоті віджати сік. Фрукти нарізати шматочками, змішати з лимонним соком.
  • Крок 4 Рис залити 1 склянкою киплячої води, зварити до підлозі готовності, відкинути на друшляк. Молоко закип'ятити з цедрою, зварити в ньому рис до готовності. Додати цукор, ванільний цукор, підготовлений за рецептом Полуничний мус желатин, добре перемішати і охолодити.
  • Крок 5 Вершки збити, разом з фруктами і ананасовим соком додати до рису.
  • Крок 6 Корж укладете в кільце для торта і викласти зверху рисову масу, розрівняти, охолодити.
  • Крок 7 Заливку приготувати на апельсиновому соку за рецептом, вказаною на пакетику, остудити, залити нею торт. Поставити в холодильник ще на 2 години. оформити торт орнаментом з мигдалю і фруктів.
  • Крок 8 Оформити торт орнаментом з мигдалю і фруктів.

Приємного апетиту!