Торт "Мурашник"

Десерти. Рецепти десертів

 
Торт "Муравейник"
Інгредієнти: для рецепта :
  • Для тіста:
  • Вершкове масло - 200 г .
  • Яйця - 2 шт
  • Молоко - 1 стакан
  • Гашеная сода - 1 ч ложка
  • Борошно - 500 р.
  • Для крему:
  • Варена згущене молоко - 1 банка
  • Вершкове масло - 200 г.

  • Спосіб приготування рецепту

    • Крок 1 Готуємо тісто, в тепле молоко додаємо вершкове масло і яйця, добре перемішуємо. Додаємо гашене соду і борошно, замішуємо тісто. Готове тісто поміщаємо в морозильник на 2 години.
    • Крок 2 замороженого тіста нарізаємо дрібними шматочками або пропускаємо через м'ясорубку і кришимо. Викладаємо на протьвень застелений папером для випікання, розігріваємо духовку і випікаємо тісто при температурі 180 градусів 20 хв.
    • Крок 3 Готуємо крем, збиваємо масло в міксері до пишності, додаємо варену згущене молоко і перемішуємо до однорідної маси. Крихітку тесту перемішуємо з кремом викладаємо на блюдо гіркою надавши форму мурашника. Звірку посипаємо крихтою шоколаду і поміщаємо в холодильник на 1 годину.

    Приємного апетиту!