Торт із вівсяного печива (без випічки)

Десерти. Рецепти десертів

 

Інгредієнти: для рецепта :

  • Вівсяне печиво - 500 г.
  • Печиво " топлене молоко "- 200 г.
  • Горіхи волоські - 100 р.
  • Кава міцний - 150-200 мл.
  • Банани - 2 шт.
  • Вершки 35% - 300 мл.
  • Сметана 30% - 100 р.
  • Вершки збиті - для прикраси.

Спосіб приготування рецепту

  • Крок 1 Розмолоти вівсяне печиво в крихту, пару жмень крихти залишити для посипання торта. Печиво «пряжене молоко» поламати на шматочки, частина печива залишити для того, щоб їм викласти «дно» торта.
  • Крок 2 У размолотое вівсяне печиво додати каву (не додавайте все відразу, для початку налийте 100 мл, перемішайте, якщо здасться сухувато, то додайте ще потроху).
  • Крок 3 Додати рубані горіхи.
  • Крок 4 Додати в масу печиво «пряжене молоко» (треба врахувати, що коли ми додамо в цю масу печиво шматочками, то частина рідини вони вберуть в себе) .
  • Крок 5 Збити вершки зі сметаною до загустіння.
  • Крок 6 Перемішати крем з масою з печива.
  • Крок 7 Форму для торта вистелити харчовою плівкою, викласти шарами основу торта і шматочки банана.
  • Крок 8 На масу викласти відкладене раніше печиво, закрити зверху плівкою і поставити на ніч у холодильник.
  • Крок 9 Прикрасити торт - посипати крихтою від вівсяного печива і за бажанням збитими вершками.

Приємного апетиту!