Тефтели з фаршем і картоплею

Страви з м'яса

 

Інгредієнти: для рецепта :

  • Фарш будь-який - 300 р.
  • Картопля - 5 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Яйце - 1 шт.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Сіль, перець - за смаком.

Спосіб приготування рецепту

  • Крок 1 Картоплю і моркву натерти на крупну тертку. Додати фарш, яйце, сіль, перець і цибулю, зробити тефтелі, обкатати в борошні і обсмажити.
  • Крок 2 Укласти в каструльку, залити підливою (хто яку робить) і тушкувати 15 хв. Тефтелі виходять дуже смачні, а всередині ще й кольорові.
  • Крок 3 Рецепт дуже смачною підливи: Сметана + вода + трішки гірчиці + пів ложки томатного соусу + базилік + сіль + перець + гриби.

Приємного апетиту!