Тефтели по-італійськи

Страви з м'яса

 

Інгредієнти: для рецепта :

  • Фарш будь-який - 600 р.
  • Цибуля - 2 шт.
  • Часник - 2 зубчики.
  • Сир - 150 г.
  • Сіль, перець - за смаком.

  • Для соусу: :
  • Цибуля - 1 шт.
  • Часник - 1-2 зубчики.
  • Помідори - 5-6 шт.
  • Сіль - за смаком.

Спосіб приготування рецепту

  • Крок 1 Цибулю і часник подрібнити до кашки.
  • Крок 2 Фарш гарненько вибити, додавши цибулю, часник, перець, сіль.
  • Крок 3 Формуємо тефтелі, всередину загортаючи шматочок сиру і викладаємо у форму, змащену маслом. Зверху на тефтелі покласти по шматочку сиру.
  • Крок 4 Приготування соусу: Подрібнити цибулю, часник і помідори без шкірки (5-6 штук). Додати зелень, підсолити і долити води стільки, щоб покрити всі тефтелі. Все добре змішати і залити у форму.
  • Крок 5 Випікати 40 хвилин. Подавати з рисом.

Приємного апетиту!