Соус для м'яса будь-якого типу.

Соуси. Рецепти соусів

 

Інгредієнти: для рецепта :

  • Сік від м'яса,
  • Борошно - 2 ст . л.,
  • Варення або джем із шипшини - 3 ст.л.

Спосіб приготування рецепту

  • Крок 1 Отже, після приготування м'яса залишається, як правило, сік від нього, який нам і знадобиться . Саме в цей сік необхідно додати борошно і трохи обсмажити все це справа. Крок 2 Як тільки ви відчули, що обсмажилася суміш нормально, можна додавати варення або джем із шипшини, після чого додати окріп, на ваш розсуд.
  • Крок 3 Соус готовий і його можна вже застосовувати до м'яса будь-якого типу.

Приємного апетиту!