Листкові пиріжки з вишнею

Кондитерські вироби та випічка

 

Інгредієнти: для рецепта :

  • Листкове тісто - 500 г.
  • Вишня (свіжа або заморожена) - 200 г.
  • Цукор - за смаком.
  • Крохмаль - 4 ч.л.

Спосіб приготування рецепту

  • Крок 1 Вишню засипати цукром (приблизно 5 ст.л. цукру) і залишити на 20-30 хвилин, щоб вона пустила сік. Потім сік злити, він непонадобітся.
  • Крок 2 Тісто розкачати завтовшки 0.3 см, нарізати прямокутники. На кожен прямокутник викласти вишню. На вишню викласти 0.5 ч.л. крохмалю. Зліпити пиріжок.
  • Крок 3 Деко застелити папером для випічки, викласти пиріжки. Поставити в розігріту до t 180 градусів духовку. Випікати до золотистого кольору 20 хвилин.

Приємного апетиту!


© 2015-2022  rec.pp.ua