Шоколадний торт з печива

Десерти. Рецепти десертів

 

Інгредієнти: для рецепта :

  • Печиво - 220 р.
  • Шоколад гіркий - 220 р.
  • Вершки - 160 р.
  • Масло вершкове - 2 ст.л.
  • Глазур:
  • Шоколад гіркий - 110 г.
  • Вершки - 80 мл.
  • Масло вершкове - 1 ст.л.

Спосіб приготування рецепту

  • Крок 1 Форму для торта застелити фольгою. Змастити вершковим маслом. Печиво розламати.
  • Крок 2 У миску викласти шоколад. Масло і вершки покласти в каструльку і поставити на вогонь, розтопити і довести до кипіння. Цією сумішшю залити шоколад і перемішати до однорідної маси.
  • Крок 3 До шоколадної суміші додати подрібнене печиво і акуратно перемішати.
  • Крок 4 Перекласти цю масу в приготовану форму. Поставити форму в морозилку на 3 години до затвердіння.
  • Крок 5 Торт витягнути з морозилки. У маленькій каструльці також закип'ятити, помішуючи вершки і масло, і також залити сумішшю шоколад. Однорідної глазур'ю залити торт, розподілити її по всій поверхні.

Приємного апетиту!