Персиковий пиріг.

Кондитерські вироби та випічка

 

Інгредієнти: для рецепта :

  • Персики - 3 шт
  • Борошно - 200 р.
  • Яйця - 3 шт
  • Цукор - 150 р.
  • Масло вершкове - 120 р.
  • Яблучний чекаємо або варення - 5 ст ложок (не обов'язково)
  • Розпушувач - 1 ч ложка
  • Сіль - 1/4 ч ложки
  • Кориця - 1/4 ч ложки
  • Ванільний цукор - 1 ст ложка

Спосіб приготування рецепту

  • Крок 1 Масло збиваємо з цукром і ваніллю додаємо яйця по одному, після кожного яйця збиваємо ретельно до однорідної маси.
  • Крок 2 Борошно перемішуємо з розпушувачем подсаливаем, додаємо борошно в масляну суміш і замішуємо тісто.
  • Крок 3 Персики нарізаємо дрібними кубиками, додаємо до тесту і перемішуємо.
  • Крок 4 Форму для випікання змащуємо маслом заливаємо 1/3 тіста і змащуємо яблучним джемом (не обов'язково), поверх заливаємо інше тісто, випікаємо при температурі 180 градусів 30 хвилин. Готовий смачний пиріг посипаємо цукровою пудрою.

Приємного апетиту!


© 2015-2022  rec.pp.ua