- Борошно - 225 р.
- Мигдаль мелений - 100 р.
- Вершкове масло - 130 г.
- Цукрова пудра - 80 р.
- Жовток яєчний - 1 шт.
- Есенція мигдальна - 2-3 краплі.
- Для начинки:
- Яйця - 4 шт.
- Цукрова пудра - 100 р.
- Рікотта - 500 р.
- Сік і цедра 1 лимона.
- Борошно - 2 ст.л.
- Ванільний цукор - 1 ч.л.
- Цукати і сухофрукти - 150 г.
- Мелена мигдаль - 100 р.
- Мигдальні пелюстки - для прикраси.
Персиковий пиріг. Кондитерські вироби та випічка Інгредієнти: для рецепта :
Спосіб приготування рецепту
Приємного апетиту! |
Категорії
Найсмачніші рецепти