Дуже смачні, ніжні м'ясні рулети

Страви з м'яса

 

Інгредієнти: для рецепта :

  • Для тіста:
  • Вода - 200 мл.
  • Рослинна олія - ??2 ст.л.
  • Борошно - 200 р.
  • Сіль - щіпка.
  • Для начинки:
  • Фарш (свинина, яловичина) - 500 р.
  • Цибуля - 2 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Часник - 3 зубчики.
  • Сіль, італійські трави - за смаком.
  • Для заливки:
  • Сметана не густо - 150 г.
  • Кріп - пучок.
  • Яйця - 2 шт.
  • Сир - 100 г.

Спосіб приготування рецепту

  • Крок 1 Тісто: Закип'ятити воду з маслом. І киплячу воду змішуємо з борошном. Замісити тісто ложкою, потім руками. Відставити тісто в сторону і поки воно остигає, зробимо начинку.
  • Крок 2 Начинка: Цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на тертці, обсмажити трохи і додати фарш, часник. Посолити, додати спеції. Зробити маленький вогонь, накрити кришкою. Дати трохи згасити.
  • Крок 3 Тісто розкачати тонко, викласти начинку, згорнути рулетом. У мене вийшло 5 рулетів. Викласти у форму для запікання. Зробити заливку. Кріп дрібно нарізати, змішати зі сметаною і яйцями. Додати тертий сир. Залити рулети і поставити в духовку до зарум'янювання.
  • Крок 4 Випікати при температурі 200 градусів приблизно 40 хвилин.

Приємного апетиту!


© 2015-2022  rec.pp.ua