М'ясо у вірменському лаваші

Страви з м'яса

 

Інгредієнти: для рецепта :

  • Яловича вирізка - 300 м.
  • Свиняча вирізка - 300 р.
  • Бараняча вирізка - 300 р.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Морква - 200 р.
  • Баклажани - 300 г.
  • Сіль, паприка мелена - на смак.
  • Картопля - 300 р.
  • Оливкова олія - ??40 мл.
  • Лаваш вірменський - 9 шт.

Спосіб приготування рецепту

  • Крок 1 Нарізати м'ясо маленькими шматочками й обсмажити на розпеченій сковороді до готовності не закриваючи кришкою. Додати дрібно нарізану моркву і цибулю. Трохи потім.
  • Крок 2 Далі очистити і дрібно нарізати баклажан.
  • Крок 3 Додати в м'ясо. Томити на вогні до готовності, поперчити, посолити і додати приправи за смаком.
  • Крок 4 Все перемішати і дати ще трохи згасити.
  • Крок 5 Окремо обсмажити картоплю, нарізану дрібними кубиками.
  • Крок 6 Один лаваш нарізати на стрічки, щоб ними зав'язати інші лаваші.
  • Крок 7 В розгорнутий лаваш покласти начинку. Лаваш загорнути і зав'язати.
  • Крок 8 Поставити в духовку, розігріту до 160 градусів, на 20-30 хвилин. Взагалі-страва готова і без духовки, але після запікання лаваш стає хрустким.

Приємного апетиту!