Мигдальні рулетики з повидлом

Кондитерські вироби та випічка

 

Інгредієнти: для рецепта :

  • Дріжджове листкове тісто - 500 г.
  • Повидло-300 р.
  • Мигдаль - 250 р.
  • Абрикосовий конфітюр - 100 г.

Спосіб приготування рецепту

  • Крок 1 Розкачати дріжджове листкове тісто приблизно шириною 20 см. Один край (по довжині) змочити водою.
  • Крок 2 Подрібнити мигдаль в кавомолці, додати мак і разом ще трохи подрібнити в кавомолці. Потім додати повидло і все добре перемішати. Начинка виходить густий.
  • Крок 3 Покласти начинку на розкачане тісто і закатати тісто в рулет. Защепіть тісто з торців, покласти на деко.
  • Крок 4 Поверхность обробити яйцем і обваляти в мигдальної стружці. Нарізати рулет на булочки приблизно 3-4 см.
  • Крок 5 Зверху помазати абрикосовим конфітюром.

Приємного апетиту!


© 2015-2022  rec.pp.ua