Мигдальні рулетики з повидлом
Кондитерські вироби та випічка
Інгредієнти: для рецепта : - Дріжджове листкове тісто - 500 г.
- Повидло-300 р.
- Мигдаль - 250 р.
- Абрикосовий конфітюр - 100 г.
Спосіб приготування рецепту - Крок 1 Розкачати дріжджове листкове тісто приблизно шириною 20 см. Один край (по довжині) змочити водою.
- Крок 2 Подрібнити мигдаль в кавомолці, додати мак і разом ще трохи подрібнити в кавомолці. Потім додати повидло і все добре перемішати. Начинка виходить густий.
- Крок 3 Покласти начинку на розкачане тісто і закатати тісто в рулет. Защепіть тісто з торців, покласти на деко.
- Крок 4 Поверхность обробити яйцем і обваляти в мигдальної стружці. Нарізати рулет на булочки приблизно 3-4 см.
- Крок 5 Зверху помазати абрикосовим конфітюром.
Приємного апетиту!
|