Лаваш з тунцем і листям салату

Рецепти закусок

 

Інгредієнти: для рецепта :

  • Лаваш - 1шт.
  • Яйця - 2-3 шт.
  • Тунець консервований - 180 р.
  • Майонез - 50 г.
  • Листя салату - 7 шт.
  • Зелена цибуля - за смаком.
  • Свіжий кріп - за смаком.
  • Сіль, перець - за смаком.

Спосіб приготування рецепту

  • Крок 1 Розім'яти виделкою консервований тунець.
  • Крок 2 Нарізати зелений лук, кріп. Додати майонез. Все перемішати.
  • Крок 3 На лаваш викласти листя салату, зверху начинку і згорнути рулетом. Нарізати шматочками приблизно по 8 см.
  • Крок 4 Прикрасити лимоном.

Приємного апетиту!