Курячі грудки з начинкою

Страви з м'яса

 

Інгредієнти: для рецепта :

  • Куряча грудка - 2 шт.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Сир - 100 г.
  • Сир - 50 р.
  • Оливки - 6-7 шт.
  • Каперси - 1 ст.л.
  • Лимони - 0,5 шт.
  • Сіль, мелений чорний перець - за смаком.

Спосіб приготування рецепту

  • Крок 1 Цибулину розрізати навпіл і нашаткувати.
  • Крок 2 Філе добре посолити, приправити свіжомеленим перцем, соком половинки лимона, перемішати з цибулею і залишити маринуватися на ніч.
  • Крок 3 Для начинки: змішати сир, натертий сир, каперси, оливки, нарізані кружечками і цибулю, з яким маринувалося м'ясо.
  • Крок 4 Половинку грудки розрізати вздовж, чи не дорізаючи до кінця, в середину покласти половину начинки. Скласти грудку і сколоти по краю зубочистками.
  • Крок 5 На сковороді розігріти олію й обсмажити грудки з двох боків до золотистої скоринки.
  • Крок 6 Скласти обсмажені грудки у форму для запікання і відправити в духовку, розігріту до 200 ° C на 30-40 хвилин.

Приємного апетиту!