Курячі грудки фаршировані грибами

Другі страви

 

Інгредієнти: для рецепта :

  • Гриби (шампіньйони) - 300 г.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Рослинна олія - ??2-3 ст.л.
  • Курячі грудки - 3-4 шт.
  • Сіль, перець - за смаком.

Спосіб приготування рецепту

  • Крок 1 Підготувати начинку: цибулю дрібно нарізати і обсмажити на олії. Потім нарізати гриби дрібно, додати до цибулі і разом смажити до випаровування рідини, посолити, поперчити за смаком.
  • Крок 2 Курячі грудки акуратно розрізати вздовж по середині - зробити «кишеньку».
  • Крок 3 Розподілити підготовлену начинку по «кишеньках».
  • Крок 4 Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 40-50 хвилин.

Приємного апетиту!