Як приготувати тефтелі літні.

Другі страви

 

Інгредієнти: для рецепта :

  • Фарш - 250 г,
  • Ріпчасту цибулю - 2 шт,
  • Морква - 1 шт,
  • Помідор - 1.5 шт,
  • Масло - 50 г,
  • Перец.

Спосіб приготування рецепту

  • Крок 1 Робимо з фаршу невеликі тефтелі, після чого кидаємо їх в киплячу солону воду. Тефтелі варяться до тих пір, поки не почнуть спливати.
  • Крок 2 Лук обсмажується на сковороді, після чого додати тертої моркви.
  • Крок 3 До цибулі та моркви додати невеликі кубики помідора, солі, спецій. Все це гаситься протягом 5 хвилин під кришкою.
  • Крок 4 Тефтели поміщаються в каструлю туди додається 5 столових ложок води, нарізані овочі, масло. Все це гаситься протягом 15-20 хвилин.

Приємного апетиту!