Джем із зелених помідор

Консервування

 

Інгредієнти: для рецепта :

  • Помідори зелені - 750 г.
  • Цукор - 500 р.
  • «Конфітюркі» - 2 пачки.
  • Цедра 1 апельсина.
  • Бадьян (зірочки) - 3 шт.
  • Сік лимонний - 2 ст.л.

Спосіб приготування рецепту

  • Крок 1 Помідори помити, осушити і нарізати часточками. Замочити в содовому розчині (1 ч.л. соди на 1 води) на 2 години.
  • Крок 2 Потім гарненько обполоснути.
  • Крок 3 Засипати цукром і залишити на ніч.
  • Крок 4 Вранці додати лимонний сік, цедру апельсина, бадьян і проварити на маленькому вогні 20-25 хвилин.
  • Крок 5 Остудити варення, прибрати бадьян, додати «Конфітюркі» і за допомогою блендера пюрировать.
  • Крок 6 Поварити ще хвилин 10 і розлити по стерилізованим банкам.
  • Крок 7 Подавати до солоного сиру типу бринзи, фети.

Приємного апетиту!