Баранина на кістки в духовці.

Страви з м'яса

 

Інгредієнти: для рецепта :

  • Баранина на кісточці - 1 кг
  • Гранатовий сік - 200 мл
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль , перець, базилік - за смаком

Спосіб приготування рецепту

  • Крок 1 М'ясо промити, нарізати і обсушити. Цибулю нарізати кільцями додати до м'яса, посолити і поперчити за смаком, додати базилік і залити гранатовим соком. Залишаємо маринуватися в холодильнику на 5 годин.
  • Крок 2 Дістаємо м'ясо з холодильника і обсмажуємо на сковороді в рослинному маслі приблизно 5 хвилин кожен шматочок з двох сторін, вогонь при цьому повинен бути максимальним. Після цього м'ясо укладається на деко і заливається не багато маринаду на дно. У духовці доводимо м'ясо до готовності.

Приємного апетиту!