Апельсинові печива з сиром

Кондитерські вироби та випічка

 
[thumb = left] http://www. jrati.ru/uploads/posts/2013-05/1369139451_p1100546.jpg [/ thumb

Інгредієнти: для рецепта :

  • Сир - 200 р.
  • Цедра 1 крупного апельсина і 1 лимона.
  • Цукор - 180 р.
  • Борошно - 1-1,5 склянки.
  • Яйце - 1 шт.
  • Розпушувач - 1 ч.л.
  • Масло вершкове - 100 г.
  • Кориця - 1 ч.л.
  • Ванілін - 1 пакетик.
  • Для глазурі:
  • Цукрова пудра - 0,5 склянки.
  • Апельсиновий сироп - 4 ст.л.
  • Вода - 2 ст.л.

Спосіб приготування рецепту

  • Крок 1 Збити масло з цукром до побіління, додати яйце, потім цедру, потім сир зі спеціями і в кінці борошно з розпушувачем.
  • Крок 2 Рясно посипати стіл борошном і вимісити колобок (у мене пішло загальна кількість борошна 2,5 склянки). Акуратно розкачати пласт тіста товщиною 0,5 см., вирізати квадрати, ромби і випікати на промасленому деку або на папері для випікання протягом 10-12 хвилин при температурі близько 200 градусів.
  • Крок 3 Покрити печения глазур'ю.

Приємного апетиту!