Солянка рибна

Перші страви

 

Інгредієнти: для рецепта :

  • Риба (будь-яка) - 500 гр.
  • Солоні огірки - 4 шт.
  • Ріпчасту цибулю 1-2 шт.
  • Маслини - 1 ст.л.
  • Рослинна олія - ??2 ст.л.
  • Томат-пюре - 2 ст.л.
  • Лавровий лист - 1-2 листочка.
  • Сіль - за смаком

Спосіб приготування рецепту

  • Крок 1 Філе риби наріжемо шматочками, а з голів і кісток зваримо бульйон.
  • Крок 2 Лук очистити, дрібно нашаткувати і обсмажити в суповий каструлі на рослинному маслі. Потім додати томат-пюре і тушкувати 5 хв.
  • Крок 3 Після цього покласти в каструлю шматочки риби, огірки нарізані невеликими кубиками, маслини, залити заздалегідь приготовленим і процідженим рибним бульйоном і варити 10-15 хв.
  • Крок 4 Додати лавровий лист.
  • Крок 5 Перед подачею в рибну солянку покласти маслини, зелень, і часточку лимона.

Приємного апетиту!