Салат з солоною рибою і авокадо

Рецепти салатів

 

Інгредієнти: для рецепта :

  • Солона риба (лосось, форель, горбуша) - 400 г.
  • Помідор - 2 шт.
  • Авокадо - 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Оливкова олія, сіль, перець, лимон, каперси.

Спосіб приготування рецепту

  • Крок 1 Рибу відокремлюємо від шкірки і нарізаємо. Викладаємо на дно салатник.
  • Крок 2 Помідори позбавляємо від шкірки: робимо крестоообразние надрізи і заливаємо окропом на 15 секунд. Таким чином шкірка зніметься дуже легко. М'якоть нарізаємо кубиками.
  • Крок 3 Викладаємо нарізані помідори поверх рибки. Солимо, перчимо, поливаємо декількома краплями оливкової олії.
  • Крок 4 Авокадо розрізаємо навпіл, виймаємо кісточку, знімаємо шкірку і теж нарізаємо кубиками. Щоб авокадо не потемнів, скроплюємо його соком лимона. Викладаємо поверх помідорів.
  • Крок 5 Зверху салат прикрашаємо кільцями ріпчастої цибулі, часточками лимона і каперсами.

Приємного апетиту!


© 2015-2022  rec.pp.ua