Салат з солоною рибою і авокадо
Рецепти салатів
Інгредієнти: для рецепта : - Солона риба (лосось, форель, горбуша) - 400 г.
- Помідор - 2 шт.
- Авокадо - 1 шт.
- Цибуля ріпчаста - 1 шт.
- Оливкова олія, сіль, перець, лимон, каперси.
Спосіб приготування рецепту - Крок 1 Рибу відокремлюємо від шкірки і нарізаємо. Викладаємо на дно салатник.
- Крок 2 Помідори позбавляємо від шкірки: робимо крестоообразние надрізи і заливаємо окропом на 15 секунд. Таким чином шкірка зніметься дуже легко. М'якоть нарізаємо кубиками.
- Крок 3 Викладаємо нарізані помідори поверх рибки. Солимо, перчимо, поливаємо декількома краплями оливкової олії.
- Крок 4 Авокадо розрізаємо навпіл, виймаємо кісточку, знімаємо шкірку і теж нарізаємо кубиками. Щоб авокадо не потемнів, скроплюємо його соком лимона. Викладаємо поверх помідорів.
- Крок 5 Зверху салат прикрашаємо кільцями ріпчастої цибулі, часточками лимона і каперсами.
Приємного апетиту!
|