Салат з сьомгою і ікрою «Огонек»
Рецепти салатів
Інгредієнти: для рецепта : - Картопля відварна в мундирі - 3-4 шт.
- Яйця - 4 шт.
- Сьомга або форель слабосолона - 150 г.
- Лук червоний - 1 шт.
- Майонез - 100 мл.
- Для оформлення:
- Листя пекінської капусти - 8-10 шт.
- Ікра червона - 100 г.
Спосіб приготування рецепту - Крок 1 Відварити яйця, остудити, очистити і нарізати невеликими кубиками.
- Крок 2 Картоплю і форель (сьомгу) нарізати невеликими кубиками.
- Крок 3 Цибулю нарізати дрібно-дрібно.
- Крок 4 Листя пекінської капусти (краще відібрати внутрішні, невеликі листочки) помийте і обсушити паперовими серветками.
- Крок 5 Змішайте в підходящої посуді інгредієнти: картопля, яйця, рибу, цибулю. Заправте за смаком майонезом. Солити не потрібно, солі буде достатньо від риби та ікри.
- Крок 6 Далі покладіть по 2-3 столових ложки салату на кожен листок пекінської капусти. На великому плоскому блюді розкладіть капустяне листя, «нафаршировані» салатом з сьомгою. Зверху покласти червону ікру - по 1-2 ч.л. на порцію.
- Крок 7 Можна для прикраси додати свіжий огірочок і помідор.
- Крок 8 Подавати салат з сьомгою і ікрою можна відразу ж, настоювання він не вимагає.
Приємного апетиту!
|