Салат з сьомгою і ікрою «Огонек»

Рецепти салатів

 

Інгредієнти: для рецепта :

  • Картопля відварна в мундирі - 3-4 шт.
  • Яйця - 4 шт.
  • Сьомга або форель слабосолона - 150 г.
  • Лук червоний - 1 шт.
  • Майонез - 100 мл.
  • Для оформлення:
  • Листя пекінської капусти - 8-10 шт.
  • Ікра червона - 100 г.

Спосіб приготування рецепту

  • Крок 1 Відварити яйця, остудити, очистити і нарізати невеликими кубиками.
  • Крок 2 Картоплю і форель (сьомгу) нарізати невеликими кубиками.
  • Крок 3 Цибулю нарізати дрібно-дрібно.
  • Крок 4 Листя пекінської капусти (краще відібрати внутрішні, невеликі листочки) помийте і обсушити паперовими серветками.
  • Крок 5 Змішайте в підходящої посуді інгредієнти: картопля, яйця, рибу, цибулю. Заправте за смаком майонезом. Солити не потрібно, солі буде достатньо від риби та ікри.
  • Крок 6 Далі покладіть по 2-3 столових ложки салату на кожен листок пекінської капусти. На великому плоскому блюді розкладіть капустяне листя, «нафаршировані» салатом з сьомгою. Зверху покласти червону ікру - по 1-2 ч.л. на порцію.
  • Крок 7 Можна для прикраси додати свіжий огірочок і помідор.
  • Крок 8 Подавати салат з сьомгою і ікрою можна відразу ж, настоювання він не вимагає.

Приємного апетиту!


© 2015-2022  rec.pp.ua