Салат "Мурашник "

Рецепти салатів

 
Салат "Муравейник"

Інгредієнти: для рецепта : :

  • Куряче м'ясо - 400 г.
  • Гриби (печериці або білі) заморожені - 900 р. (можна свіжі гливи)
  • Чорнослив без кісточок - 200 р.
  • Майонез - 250 р.
  • Свіжий огірок - 3 шт.
  • Зелена цибуля - 3 пера.
  • Морква - 2 шт.
  • Сіль - за смаком.

Спосіб приготування рецепту

  • Крок 1 Куряче м'ясо відварити в невеликій кількості води, остудити, розібрати (відокремити м'ясо від шкіри і кісток ). Гриби розморозити і відварити у власному соку, трохи підсолити, остудити.
  • Крок 2 М'ясо кури порізати невеликими шматками, гриби - соломкою, чорнослив - на 4-6 частин кожну ягоду, перемішати, додати майонез і поставити в холодильник на 6 -8 годин, щоб просочився.
  • Крок 3 Моркву натерти на крупній тертці і злегка пригасити на сковороді з рослинним маслом.
  • Крок 4 Перед подачею на стіл додати нарізані соломкою свіжі огірки і дрібні колечка зеленої цибулі. Зверху викласти моркву.
  • Крок 5 Прикрасити салат чорносливом.

Приємного апетиту!