Салат із селери з авокадо

Рецепти салатів

 

Інгредієнти: для рецепта : :

  • Корінь селери - 1 шт.
  • Морква - 3 шт.
  • Солодкий перець червоний - 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста фіолетовий - 2 шт.
  • Авокадо - 2 шт.
  • Сік апельсиновий - 1 ст.л.
  • Сік лимонний - 1 ст.л.
  • Грейпфрут - 1 шт.
  • Оливкова олія - ??5 ст.л.
  • Оцет винний - 1 ст.л.
  • Порошок гірчиці - 0,5 ч.л.
  • Сіль, перець - за смаком.

Спосіб приготування рецепту

  • Крок 1 Селера і моркву нарізати соломкою або натерти на крупній тертці.
  • Крок 2 Солодкий перець, видалити плодоніжки і насіння з перегородками, нарізати тонкими смужками.
  • Крок 3 Цибулю нарізати кільцями, обдати гарячою водою і дати воді стекти.
  • Крок 4 Підготовлені інгредієнти салату перемішати і викласти в салатник.
  • Крок 5 Авокадо очистити, розрізати навпіл і вийняти кісточку. М'якоть авокадо нарізати уздовж тонкими скибочками. Полити авокадо сумішшю апельсинового і лимонного соків.
  • Крок 6 Грейпфрут очистити, розрізати на часточки, видалити мембрани.
  • Крок 7
    Для соусу:: масло з'єднати з оцтом, сіллю, перцем, гірчицею, перемішати.
  • Крок 8 При подачі полити салат соусом, зверху розкласти віялом скибочки авокадо, чергуючи їх з часточками грейпфрута. Оформити зеленню петрушки.

Приємного апетиту!