Салат з перепелиних яєць і печінки тріски

Рецепти салатів

 

Інгредієнти: для рецепта : :

  • Печінка тріски - 1 баночка (125 р.).
  • Яйця перепелині - 8 шт.
  • Свіжозмелений перець - за смаком.
  • Зелена цибуля - два пера.

Спосіб приготування рецепту

  • Крок 1 Печінка тріски викласти з банки в невелике сито і дати стекти маслу.
  • Крок 2 Перепелині яйця відварити, облити холодною водою і очистити.
  • Крок 3 Пір'я лука вимити, обсушити і дрібно нарізати.
  • Крок 4 У салатницю викласти розрізані навпіл яйця і шматочками печінка тріски.
  • Крок 5 Посипати зеленою цибулею.

Приємного апетиту!