Салат з печінки тріски з чорносливом

Рецепти салатів

 

Інгредієнти: для рецепта : :

  • Печінка тріски - 1 банка (200 р.)
  • Картопля - 2 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Яйця - 3-4 шт.
  • Зелена цибуля - 2 пір'їнки.
  • Чорнослив - 10-12 шт.
  • Майонез - 200 р.
  • Сіль, перець - за смаком.

Спосіб приготування рецепту

  • Крок 1 Моркву і картоплю відварити, остудити, очистити і натерти на крупній тертці.
  • Крок 2 Яйця відварити, остудити, очистити. Відокремити білок від жовтка, білок натерти на крупній тертці. Жовток розкришити виделкою.
  • Крок 3 Салат викладається шарами. Кожен шар трохи промазати майонезом: картопля, печінка тріски (розім'яти виделкою), цибулю дрібно нарізану, морква, чорнослив нарізаний соломкою, яєчний білок, жовток.
  • Крок 4 Прикрасити салат зеленню і свіжим нарізаним огірком.

Приємного апетиту!