Святковий салат "Хрюша"
Рецепти салатів
Інгредієнти: для рецепта : - Яйця - 4 шт.
- Помідори - 2 шт.
- Сир твердий - 200 г.
- Шинка - 300 г.
- Огірки (свіжі) - 1-2 шт.
- Варена ковбаса - 50 р. (для прикраси).
- Сіль - за смаком.
Спосіб приготування рецепту - Крок 1 Відварити яйця, остудити, очистити і дрібно нарізати кубиками.
- Крок 2 Помідори і шинку нарізати кубиками середнього розміру.
- Крок 3 Сир натерти на крупній тертці.
- Крок 4 Все гарненько перемішати, посолити і заправити майонезом.
- Крок 5 Викладаємо в салатницю у вигляді хрюшки (див. фото)
- Крок 6 З вареної ковбаси вирізати вушка у вигляді серця, круглий п'ятачок і смужку для хвостика. Хвостик складаємо петелькою і закріплюємо зубочисткою. Зверху салат змастити майонезом.
- Крок 7 Прикрасити " хрюшу " навколо свіжим огірком. Очки з горошин чорного перцю.
Приємного апетиту!
|