М'ясо в томатному соусі

Страви з м'яса

 


Інгредієнти: для рецепта : ::

- М'ясо о, 5 кг
- Масло оливкова 40.0 мл
- Часник часточки 1 шт
- Сіль 1.0 ч.л
- Томат паста 1 ст л
- Кріп свіжий 4 гілочки
- Цибуля ріпчаста 1 шт

Спосіб приготування страви:

Цибулю подрібнити і підсмажити в каструльці на оливковій (рослинному) маслі до характерного запаху. Потім додати червону мелену паприку.
Відразу ж, не перемішуючи паприку, додати нарізування на шматочки м'ясо і перемішати. Дати згасити в такому вигляді хвилину і долити бульйон (воду) трохи вище м'яса. У такому вигляді тушкуємо м'ясо до готовності.
Томатну пасту викласти до м'яса і добре перемішати. Ось тут ви можете додати подрібнені томати або томати в своєму соку. Дати згасити 5-7 хвилин. Додати в каструльку подрібнений часник, сіль, перець і улюблені спеції. Ще потрібна зелень. Тут добре підходить кріп. Пробуємо на смак, додамо чого не вистачає. Ось і все. М'ясо в томатному соусі подають із гарніром.