Креветки у винному соусі

Страви з риби та морепродуктів

 

Інгредієнти: для рецепта :

  • Креветки - 500 р.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Біле сухе вино - 1 стакан.
  • Вершкове масло - 60 г.
  • Сік одного лимона.
  • Орегано свіжий - кілька гілочок.
  • Сіль, червоний перець - за смаком.

Спосіб приготування рецепту

  • Крок 1 Дрібно нарізати цибулю і обсмажити на вершковому маслі.
  • Крок 2 Зверху викласти креветки, посолити, поперчити.
  • Крок 3 Потім влити вино і сік лимона, додати нарізаний орегано.
  • Крок 4 Через 2-3 хвилини збільшити вогонь і готувати доки вино не випаруватися до 1/3. Подавати зі свіжим багетом.

Приємного апетиту!