Як приготувати суп по-шотландськи.

Перші страви

 

Інгредієнти: для рецепта :

  • Баранина - 0.5 кг,
  • Крупа перловки - 0.5 склянки,
  • Ріпчасту цибулю - 2 шт,
  • Лук порей - 2 шт,
  • Морква - 1 шт,
  • Ріпа - 0.5 шт,
  • Селера - 100 г,
  • Кріп,
  • Перець,
  • Соль.

Спосіб приготування рецепту

  • Крок 1 Перловка промивається, проходить через кілька етапів води, обдається кілька разів окропом. Вода кожен раз зливається, після чого необхідно варити в підсоленій воді до тих пір, поки не приготується.
  • Крок 2 Баранина промивається, заливається двома літрами холодної води, доводиться до кипіння, періодично знімаючи піну. Лук чиститься, вимивається, нарізається кільцями, кладеться в каструлю з м'ясом. Бульйон повинен варитися порядку години.
  • Крок 3 Бульйон проціджують через сито, поміщається в каструлю і на плиту. У каструлю так само додається зварена перловка. Морква, селера і ріпа очищаються і вимиваються. Всі ці овочі нарізати і помістити в бульйон.
  • Крок 4 Після того, як баранина звариться, нарізати її невеликими шматками, після чого вони поміщаються в каструлю з супом, куди додається так само сіль з перцем. Все це вариться до тих пір, поки овочі не будуть готові. До столу подавати з зеленню.

Приємного апетиту!


© 2015-2022  rec.pp.ua