Інгредієнти: для рецепта : ::
- Риба - 200 г,
- Картопля - 2 шт,
- Рис - 2 ст.л.,
- Морква - 1 шт,
- Цибуля - 1 шт,
- Селера стеблової - 1 шт,
- Стручкова квасоля - 100 г,
- Сіль,
- Зелень,
- Перець,
- Рослинна олія,
- Зелена цибуля.
Спосіб приготування страви:
Воду доводимо до кипіння, поміщаємо туди нарізану картоплю з рисом, і варимо протягом 10 хвилин. Чистимо моркву і цибулю, нарізаємо дрібно, і стебло селери також нарізаємо дрібно. Обсмажуємо селера моркву і цибулю 5 хвилин. Все це викладаємо в суп і варимо протягом 15 хвилин.
Додаємо в суп нарізану дрібно квасоля, солимо і варимо ще 10 хвилин. Рибу нарізаємо невеликими шматками, додаємо в суп, а також додаємо петрушку і варимо 7 хвилин. У самому кінці додаємо нарізану зелену цибулю.