Готуємо суп овочевий з булгуром

Перші страви

 

Інгредієнти: для рецепта :

  • Картопля - 2 шт,
  • Часник - 3 зубчики,
  • Лук порей - 1 шт,
  • Морква - 1 шт,
  • Стебло селери - 2 шт,
  • Помідори - 2 шт,
  • Готова суміш каррі - 1 ч.л. ,
  • Булгур - 2 ст.л.,
  • Свіжа зелень,
  • Сіль,
  • Рослинна олія.

Спосіб приготування рецепту

  • Крок 1 Часник очищаємо і дрібно нарізаємо. Лук порей нарізаємо кільцями.
  • Крок 2 Розігріваємо в каструлі олію й обсмажуємо злегка часник. Додаємо порей, і обсмажуємо до тих пір, поки лука за об'ємом не стане менше разу на два. Додаємо моркву, заздалегідь нарізану, а також додаємо ще трохи олії. Готуємо, поки морква не стане світлішою. Додаємо нарізану кубиками селеру.
  • Крок 3 Додаємо булгур і готуємо ще близько 3 хвилин.
  • Крок 4 Надрізаємо помідори хрестом і поміщаємо в окріп на хвилину. Зливаємо воду, після чого додаємо холодну воду і знімаємо шкірку. Нарізаємо помідори і поміщаємо в каструлю. Нарізаємо кубиками картоплю і також відправляємо в каструлю. Все ретельно перемішуємо, додаємо каррі і тушкуємо пару хвилин.
  • Крок 5 Вливаємо близько 2 літрів води і доводимо до кипіння. Знімаємо пінку, зменшуємо вогонь і варимо суп до тих пір, поки картопля не буде готовий.
  • Крок 6 У самому кінці додаємо рубану зелень в суп.

Приємного апетиту!


© 2015-2022  rec.pp.ua