Інгредієнти: для рецепта : ::
- Баранина - 0.5 кг,
- Крупа перловки - 0.5 склянки,
- Ріпчаста цибуля - 2 шт,
- Лук порей - 2 шт,
- Морква - 1 шт,
- Ріпа - 0.5 шт,
- Селера - 100 г,
- Кріп,
- Перець,
- Соль.
Спосіб приготування страви:
Перловка промивається, проходить через кілька етапів води, обдається кілька разів окропом. Вода кожен раз зливається, після чого необхідно варити в підсоленій воді до тих пір, поки не приготується. Баранина промивається, заливається двома літрами холодної води, доводиться до кипіння, періодично знімаючи піну. Лук чиститься, вимивається, нарізається кільцями, кладеться в каструлю з м'ясом. Бульйон повинен варитися порядку години.
Бульйон проціджують через сито, поміщається в каструлю і на плиту. У каструлю так само додається зварена перловка. Морква, селера і ріпа очищаються і вимиваються. Всі ці овочі нарізати і помістити в бульйон. Після того, як баранина звариться, нарізати її невеликими шматками, після чого вони поміщаються в каструлю з супом, куди додається так само сіль з перцем. Все це вариться до тих пір, поки овочі не будуть готові. До столу подавати з зеленню.