Готуємо курячий суп з вермішеллю.

Перші страви

 

Інгредієнти: для рецепта :

  • Курка - 0.5 кг,
  • Картопля - 3 шт,
  • Морква - 1 шт,
  • Лук порей - 100 г,
  • Стебло селери - 100 г,
  • Вермішель - 200 г,
  • Гарбуз нарізана - 3 ст.л.,
  • Кріп,
  • Сіль,
  • Зелена цибуля.
  • Крок 1 Курка чиститься, миється і поміщається в каструлю, куди заливається 2 літри води. Доводиться до кипіння, позбавити воду від пінки, прибрати вогонь плити і варити протягом 20 хвилин.
  • Крок 2 Як тільки вода знову закипає, додати нарізану картоплю в суп і варити протягом 10 хвилин.
  • Крок 3 Морква чиститься і нарізається кружечками, цибулю порей так само дрібно нарізається, селера ділиться на невеликі скибочки. Всі ці інгредієнти так само поміщаються в суп і варяться протягом 20 хвилин.
  • Крок 4 З супу витягти курку, відокремити м'ясо від кісток і поділити на дрібні частини м'ясо. Дрібно нарізане м'ясо курки втягнений в суп.
  • Крок 5 Після цього в суп додається вермішель, гарбуз, кріп і сіль.
  • Крок 6 Суп вариться доти, поки повністю не приготується вермішель (все залежить від марки вермішелі).

  • Приємного апетиту!


    © 2015-2022  rec.pp.ua