Cалат "Гніздо зозулі"

Рецепти салатів

 
Cалат "Гнездо кукушки"

Інгредієнти: для рецепта : :

  • Печінка яловича - 500 р.
  • Кукурудза консервована - 1 банка.
  • Морква - 2 шт.
  • Огірок - 2 шт.
  • Яйця курячі (в салат) - 4 шт.
  • Яйця перепелині (в "гніздо") - 3-5 шт.
  • Майонез - 4 ст.л.
  • Сіль, перець мелений чорний - за смаком.

Спосіб приготування рецепту

  • Крок 1 Печінка відварити в підсоленій воді, остудити і нарізати соломкою.
  • Крок 2 Яйця також відварити, остудити і очистити. Курячі яйця нарізати соломкою.
  • Крок 3 Сиру моркву й огірки натерти на тертці для корейської моркви.
  • Крок 4 Додати кукурудзу, перець і все заправити майонезом (домашнім, низькокалорійним - будь-яким).
  • Крок 5 Салат викладаємо у формі гнізда, в яке кладемо перепелині яйця.

Приємного апетиту!