Страви з оселедця


страви з оселедця


На нашому кулінарному сайті з рецептами Ви знайдете багато рецептів схожих до Страви з оселедця, найпростіші і смачні рецепти з фото, і описи до приготуванні.



Рекомендуємо подивитися нижче на схожі рецепти:

Ніжний салат з оселедця і буряка з йогуртом


Інгредієнти: для рецепта :
  • Філе оселедця - 1 шт.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Яйця - 4 шт.
  • Йогурт нейтральний - 250 р.
  • Цукор - 2 ч.л.

Один з варіантів фуршетних закусок


Інгредієнти: для рецепта :
  • Житній хліб - 1 шт .
  • Буряк - 1 шт.
  • Філе оселедця - 3 шт.
  • Зелена цибуля - 1 пучок.
  • Майонез - 3 ст.л.

Готуємо бутерброди "Добриня"


Готовим бутерброды "Добрыня"
Інгредієнти: для рецепта :
  • Чорний хліб - 1 батон ,
  • Майонез - 50 г,
  • Ікра оселедця - 100 г,
  • Цибулина червоного салатного лука - 1 шт,
  • Зелена цибуля - 1 пучок,
  • Оливки.

Домашні рибні консерви з оселедця в томаті



Інгредієнти:
- 3 кг оселедця;
- 3 кг помідорів;
- 1 кг моркви;
- 1 кг цибулі;
- Цукор за смаком (приблизно 6-7 столових ложок);
- Сіль за смаком (приблизно 8-9 столових ложок);
- 100 г 9% оцту;
- 200 г рослинного масла;
- Пара лаврових листочків;
- 6-7 шт перцю горошком

Прокручуємо помідори і ставимо уварюються на повільний вогонь.

Поки томати готуються в одній сковороді, ми готуємо цибулю і моркву для смаження в іншій сковорідці.

З морквиною не буде особливо клопоту, її ми просто добре миємо, чистимо і натираємо на крупній тертці. Ріжемо цибулини.

Моркву і цибулю смажимо на олії.

Відрізуємо у риби голову, хвіст, видаляємо нутрощі.

Змішуємо томат, морква і цибуля, нехай готуються в одній сковороді. Додамо трохи цукру і солі.

Далі візьмемо чавунну каструлі або нержавійку.

Далі викладаємо шарами:
Першим шар овочевої суміші, другий - шар риби, третій - знову шар суміші, четвертим, природно, шар риби. Завершувати нашу грандіозну споруду повинна овочева суміш.

Додаємо лавровий лист, перець горошком, накриваємо все кришкою і ставимо на повільний вогонь на 4,5-5 годин. Чи не перемішуємо за цей час ні в якому разі.

За 10 хвилин до готовності додаємо оцет, рівномірно розливаємо його по всій поверхні. Лопаточкою піднімаємо консерви, щоб оцет проник про всі куточки каструлі.

По закінченні процесу швидко ховаємо наш рибно-консервний провіант в пастеризовані 10 півлітрових баночок і закочує.



Спасибі Вам за відвідування цієї сторінки з рецептом Страви з оселедця, сподіваємося, що це саме той рецепт приготування, який Ви шукали, і сподіваємося, що Ви обов'язково його приготуєте. Може бути Вам буде за смаком рецепт Страви з оселедця . Готуйте тільки з любов'ю і задоволенням.