Смажені гриби в сметані


смажені гриби в сметані


На нашому кулінарному сайті з рецептами Ви знайдете багато рецептів схожих до Смажені гриби в сметані, найпростіші і смачні рецепти з фото, і описи до приготуванні.



Рекомендуємо подивитися нижче на схожі рецепти:

Маслюки, тушковані в сметані з сиром


Інгредієнти: для рецепта :
  • Маслюки відварені - 500 р.
  • Олія - ??1 ст. л.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Сметана - 150 г.
  • Сир твердий - 75 р.
  • Дрібний зелена цибуля - кілька стебел.
  • Сіль - за смаком.

Як приготувати гриби в сметані




Гриби носять дуже важливу роль не тільки в житті природи, а й в житті людини. Гриби застосовують в їжі, медицині і в господарських цілях. Гриби входять в блюда національних кухонь багатьох народів світу. Але традиційно, гриби відносять до російської кухні. Ще з давніх часів наші предки вживали цей інгредієнт в їжу. В даний час існує безліч рецептів приготування грибів, але як стверджують справжні гурмани це інгредієнта, гриби найбільш смачні, коли приготовлені в сметані. Для приготування грибів в сметані найбільш затребуваними є такі види грибів: печериці, лисички, опеньки, білі гриби. Сметану можна використовувати при приготуванні смажених, запечених грибів, а також при приготуванні різних грибних соусів або соусу.

Отже, одним з найпоширеніших страв з грибів, є смажені гриби в сметані. Час приготування цієї страви займає приблизно 40 хвилин, може доходити до години, це залежить від швидкості вашої підготовки до приготування. Калорійність цього блюда не дуже висока.

Як приготувати гриби в сметані?

Рецепт приготування грибів в сметані
Для приготування смажених грибів у сметані нам знадобитися:

500 грам грибів
1 ріпчаста цибуля
200 мл сметани
сіль і чорний мелений перець за смаком



Спасибі Вам за відвідування цієї сторінки з рецептом Смажені гриби в сметані, сподіваємося, що це саме той рецепт приготування, який Ви шукали, і сподіваємося, що Ви обов'язково його приготуєте. Може бути Вам буде за смаком рецепт Смажені гриби в сметані . Готуйте тільки з любов'ю і задоволенням.



© 2015-2022  rec.pp.ua