Домашнє вино з варення рецепт


домашнє вино з варення рецепт


На нашому кулінарному сайті з рецептами Ви знайдете багато рецептів схожих до Домашнє вино з варення рецепт, найпростіші і смачні рецепти з фото, і описи до приготуванні.




Рекомендуємо подивитися нижче на схожі рецепти:

Полуничне домашнє вино



У всіх напевно траплялося так, що улюблене варення забродило?!
Є не можна, а викинути шкода.
Ось прекрасний і дуже простий рецепт домашнього вина.
Варення можна використовувати будь-яке.

Інгредієнти:
- 700 г полуничного (або будь-якого іншого) варення
- 1 склянка рису
- 3 л води

Гумова рукавичка
Резинка

У банку викладаємо варення. Додаємо промитий сирий рис.
Заливаємо водою по плічка банки. Надягаємо на банку гумову рукавичку. Зверху закріпити рукавичку гумкою.

Залишаємо при кімнатній температурі на 21 день (можна і більше).

Готове вино процідити.
Виходить як шампанське з ягідним смаком.

Курабье домашнє по-бакинських



Тісто:
- 200 г м'якого вершкового масла
- 80 г цукрової пудри
- 2 білки кімнатної температури
- 1 пакетик ванільного цукру
- 320 г борошна

Домашнє вино з винограду



Інгредієнти: для рецепта : ::

- Виноград -10 кг
- Цукор пісок -1 кг

Спосіб приготування страви:

Виноград збирають у жовтні і намагаються в той ж дня його перемолоти. Виноград перемелюють у велике відро і накривають його поліетиленом або ще чим небудь зручним. Коштує воно 4 дні. Кожен день кашу помішують. Через 4 дні знімають плівку, добре перемішують кашу.
Тепер встановлюємо друге відро поменше, в тому місці, де стоятиме вино. Це у нас або підвал або прибудова до будинку. Сік проціджують кілька разів, віджимають добре всі відходи. Нам потрібно додати в сік цукор, але він повинен добре розчинитися, для цього беремо трохи соку, підігріваємо його і додаємо туди цукор до повного розчинення. Все це справа зливаємо в чисте відро і накриваємо (не закупорює). 2 тижні з відра з соком буде виходити (брудна піна). Піну збираємо і відро протираємо. Вино буде бродити. Коли піна перестане виходити, послухайте - не шумить чи у відрі, якщо ні, то це значить вже вино не бродить. Тепер проходить процес очищення вина. Осад сідає на дно. Перевіряємо ще через 2 тижні вино. Наливаємо його в келих і на сонці. Якщо вино прозоре, значить готове, якщо каламутне, значить йому ще треба очищатися.

Кекс з варення


Інгредієнти: для рецепта :
  • Яйця - 4 шт.
  • Варення будь-яке - 1 стакан.
  • Борошно - 350-500 р.
  • Сода - 0,5 ч.л.



Спасибі Вам за відвідування цієї сторінки з рецептом Домашнє вино з варення рецепт, сподіваємося, що це саме той рецепт приготування, який Ви шукали, і сподіваємося, що Ви обов'язково його приготуєте. Може бути Вам буде за смаком рецепт Домашнє вино з варення рецепт . Готуйте тільки з любов'ю і задоволенням.