Локшина з печерицями і пармезаном

Борошняні страви

 


Інгредієнти: для рецепта : ::

- локшина або інші макаронні вироби
- печериці
- сир пармезан
- сіль
- суміш італійських трав (можна взяти тільки орегано)
- рослинне і вершкове масло

Спосіб приготування страви:

Локшину відварити відповідно до інструкції на упаковці, відкинути на друшляк. Гриби вимити, порізати пластинками і обсмажити на рослинному маслі, посолити.
Коли гриби будуть готові, додати в сковороду вершкове масло, потім локшину, посолити, приправити, перемішати. Смажити на маленькому вогні 1 - 3 хвилини (залежить від кількості), щоб локшина прогрілася. Розкласти по тарілках, присипати тертим пармезаном.